Om os

Sofier bruger erfaring, teknologi og sund fornuft til at udvikle butiksløsninger, der gør det muligt for dig at levere en endnu hurtigere og bedre service til dine kunder.
Alle vores teknikere, konsulenter og sælgere har en solid erfaring med kassesystemer og backend i detailbranchen. Vi ved, at valget af software kan gøre forskellen på plus og minus. Den rigtige løsning får kasse, lager, indkøb, bogføring og økonomi til at hænge sammen. En mangelfuld løsning koster tid, ekstra arbejde og giver huller i økonomien.

Vi kender forretningsgange og udfordringer i detailbranchen. Vi kan indkredse og udpege de dele af driften, der kan effektivisere din indtjening. Måske bliver dit økonomisystem ikke udnyttet optimalt, eller måske har du en lagerstyring, der ikke bidrager til et sundt økonomisk flow? Vores mission er at bruge de tekniske løsninger bag kassen til at styrke butikkens økonomi.

Sofier leverer butiksløsninger til mange brancher og forretninger med vidt forskellige volumen: det gælder både enmandsfirmaet på markedspladsen og kæden med mærkevarer. Vores kundekreds tæller blandt andet caféer, markeder, forlystelsesparker, smykkeforretninger, specialbutikker og firmaer, der driver deres forretning på landevejen.
Produkter fra Sofier bliver ikke forældede – du taber ikke din investering. Vi opdaterer hele tiden vores software med nye features og nye muligheder, og når du rammer behovet for vækst, bygger vi blot videre på din eksisterende løsning.

Vi leverer produkter, der passer til alle de mest udbredte betalingsmetoder og økonomisystemer. Derfor har vi indgået partnerskab om produktudvikling med blandt andre e-conomic, Billy, Dinero og Microsoft Dynamics. Samarbejdet sikrer, at vores kunder hele tiden får adgang til de nyeste tilbud.