Byens Bazar fik et effektiv ”wall to wall” Butiks/Bazar iPad kassesystem
,

Byens Bazar
Da vi fik, ideen til at starte Byens Bazar, kontaktede jeg min Økonomisystem leverandør for at høre, om muligheden for at kunne lave en ”wall to wall” Butiks/Bazar-løsning.

Denne skulle håndtere alt lige fra kunderne bestilling af stand via en hjemmeside, over registrering i økonomisystemet, til salg og udskrivning af prislabels ude i de enkelte bazarer.

Når kundernes kunder, købte varer i den enkelte Bazar, skulle dette registreres via kassesystemet i det bagvedliggende økonomisystem.

Dette betyder, at der automatisk skulle udsendes en ugentlig salgsopgørelse kunderne, samt udbetaling af salget.
Min økonomisystems leverandør undersøgte markedet for kassesystemer og kom frem til at Sofier IPad kassesystem var det rigtige valg for Byens Bazar.

Dette var fordi Sofier var villige til at honorere de ønsker vi havde til fleksibilitet, og betalingsløsninger. Med andre ord – det skulle være let at bruge for personalet og skulle kunne levere de data der var påkrævet i økonomisystemet.
Et stort plus var det faktum, at Sofiers konsulenter er alle gamle kendinge fra detail branchen samt økonomisystem branchen – de vidste hvad de snakkede om.
Byens Bazar har nu Bazarer i Søborg, Helsingør, Horsens samt Silkeborg og mange flere er på vej.

”Vi har været meget tilfredse med hotlinen da personalet her altid er hjælpsomme og løsning orienterede når der er brug for det.”

Jeg kan varmt anbefale Sofiers produkter og er sikker på at vi hele tiden vil udvide vort samarbejde.

Niels Frederiksen
Ejer af Byens Bazar

………………………….

Byens Bazars koncept er udviklet og designet af Niels Frederiksen.
Byens Bazar har i dag 4 afdelinger men 45 ansatte.