Enkelt og elegant kassesystem
,


Amanda Marschall Nielsen åbnede i juni 2015 ur- og smykkeforretningen ’Marschall’. Hun valgte en løsning fra Sofier på grund af fleksibiliteten og enkelheden.

Jeg læste om Sofier´s kassesystem i et brancheblad og fik få dage senere en grundig gennemgang af de forskellige muligheder, jeg kunne vælge imellem. Jeg valgte løsningen med en Ipad som kasse, fordi den passer perfekt ind i en butik som min, hvor det gerne må være lidt enkelt og elegant. Et stort kasseapparat ville virke for klodset mellem ure og smykker.

Rent praktisk passer iPad-løsningen også perfekt til en butik som ’Marschall’. Jeg kan flytte iPad’en fra den ene til den anden butiks-disk, alt efter hvor ekspeditionen foregår. Jeg kan også bruge den ude i butikken til at præsentere produkter. Det er super enkelt. Det tog også kun knap en time at få hele systemet sat op i butikken, og efterfølgende har det været let at få fat i support.

Alt i alt, et enkelt, smart elegant, brugbart og smart kassesystem.

Amanda Marschall Nielsen, Marschall
Indehaver