Udskrivning af kvitteringer ældre end dags dato

Før version 2.5, var det kun muligt at genudskrive kvitteringer for den igangværende dag fra app’en. Det er nu også muligt at genudskrive ældre kvitteringer. Dette gøres under menupunktet Kvitteringer i menuen til venstre i app’en.

MobilePay og Swipp ligger nu som betalingsknapper

Kører man betaling på MobilePay eller Swipp som en ikke-integreret del af Sofier-kasseløsningen, skulle man før ind under betalingsformen Andre, for at finde disse. Nu har man mulighed for at have dem liggende som betalingsknapper, på lige fod med f.eks. Kontant og Kort. Knapperne reagerer på to måder, alt efter om man kører med integration til hhv. MobilePay og Swipp.

Har man en Point-of-Sale MobilePay-aftale(*), eller en Swipp erhvervsaftale, og er den sat op i Sofier, sendes der automatisk en betalingsanmodning til kundens telefon og transaktionen gennemføres.

Kører man MobilePay eller Swipp “ved siden af”, reagerer knappen som ved tryk på f.eks. Kontant.

Bruger man MobilePay eller Swipp betalingsknappen, får man vist dagens betalinger på hhv. MobilePay og Swipp, som et særskilt beløb på kasserapporten.

* – bemærk at MobilePay-integrationen kræver tilkøb af en MobilePay-betalingsenhed.

Køkkenprint

Det er nu muligt at tilslutte en køkkenprinter, som udskriver bestillinger som er relevante for køkkenet. Man kan i backend afmærke de varer der er “køkkenvarer”, eller som skal produceres. Sælges disse varer ved kassen, udskrives køkkenvarerne automatisk på en speciel køkkenbon på den dedikerede køkkenbonprinter.

Vi kalder funktionaliteten “køkkenprint”, da den primært henvender sig til cafeer, cafeterier, sandwichbarer og mindre restauranter, men den kan også sagtens benyttes til f.eks. vareudlevering, internt reparationsarbejde og lign.

Forbedret varesøgning

Der er lavet både funktions og layoutforbedringer til varesøgningen. Funktionsmæssigt kan man nu vælge om man vil have varebeskrivelsen med i søgningen eller ej. Angiver man ofte en ekstra beskrivelse af varerne i feltet Beskrivelse, har man nu mulighed for at søge på, og få vist, dette felt i søgeresultaterne. Gør man ikke, har man mulighed for at slå søgning på beskrivelsen fra, og opnå en hurtigere søgning. Layoutmæssigt er der lavet mere plads til varenavn og beskrivelsen.

Søgeresultaterne viser nu alle relevante informationer for varerne: varenavn, varenummer, stregkode, pris, beskrivelse og beholdning.

Faktura “preview”

Benytter man fakturaudskriften i stedet for bonudskriften, har man nu mulighed for at få vist fakturaudskriften inden man fakturerer.

Fakturaændringer

Der er lavet en del layoutmæssige ændringer til fakturaudskriften, som gør at den nu er mere overskuelig og lettere at læse.

Rettede fejl

Afrundingsfejl ifm. rabatgivning. Der opstod forkert afrundede beløb ved rabatgivning, primært ved flerstyksrabatter.
Håndtering af mange debitorer og varer.
Synkroniseringen mellem backend og app fejlede ved overførsler af mange debitorer og varer.