Kasseafstemning

I den nye version (2.7.8.1), har vi lavet nogle forbedringer til kasseafstemning. Det gør at den ser anderledes ud end du er vant til.
Der er lidt flere skærmbilleder og clicks, til gengæld har du nu en oversigt som viser hvad der er sket på kassen i løbet af dagen. Før kunne du først se det på kasserapporten efter du havde godkendt kasseafstemningen. Udover det er afstemningen nu bygget op som en wizard, så du er sikker på at få gjort alt korrekt op. Ligeledes er det billede hvor du indtaster dagens primobeholdning lavet om. Her er det dog bare udseendet der er lavet om.
Gårsdagens ultimo vil stadig stå som primoforslag (såfremt denne funktion er slået til*. Passer forslaget ikke med hvad der ligger i kassen, skal du stadig rette det til, da du ellers vil ende med en kassedifference ved afslutning af dagen. Bemærk at der ikke længere udskrives en kvittering på primobeløbet.
* Funktionen slås til under menupunktet Indstillinger / Use cashsettlement next day.

På kasserapporten er der ligeledes lavet nogle få ændringer.
Det er nu muligt at se gårsdagens ultimobeholdning på rapporten. Det gør det lettere at se om der skulle være en difference mellem ultimobeløbet og primobeløbet. Denne information står umiddelbart over informationen vedr. primobeholdningen. Bemærk at en difference mellem gårsdagens ultimo og primo d.d. ikke tæller med i en evt. difference. Har man sat sin terminal op til at opkræve gebyrer, vises det samlede opkrævede gebyr i bunden af kasserapporten.